Poziv na sudjelovanje: Otvorena pozornica Tuluma kod vatrogasaca

Želite li podijeliti svoj talent s javnošću? Nastupite na otvorenoj pozornici tuluma kod vatrogasaca u organizaciji Francuskog instituta u Hrvatskoj u Javnoj vatrogasnoj postrojbi u Zagrebu, u subotu 13. srpnja, povodom francuskog državnog praznika. Prilika da pokažete svoju kreativnost u glazbi i pjevanju…

Prijave su obavezne do nedjelje 7. srpnja u 23 sata.

Pošaljite nam svoj prijedlog e-poštom na: lise.darnige@institutfrancais.hr

Potrebni podatci:

– Prezime, ime, naziv pjesme.

Molimo navedite broj ljudi na pozornici ako je riječ o grupi.

– Broj telefona (za lakšu logističku organizaciju)

– Punomoć roditelja za maloljetne osobe.

Pozornica će biti opremljena jednostavnom tehničkom opremom: tri mikrofona i zvučnik (Yamaha Stagepass 600 watt set). Treba dati prednost autonomnim formatima bez restriktivnih tehničkih zahtjeva.

Sadržaj prijedloga mora biti prilagođen širokoj publici, budući da su na događanje dobrodošle obitelji s djecom. Neće se tolerirati sadržaji  protivni vrijednostima koje zastupaju Francuska i Hrvatska. Poželjan je sadržaj na francuskom ili povezan s Francuskom.

Otvoreno svima i svim nacionalnostima, od 14 godina.

Događanje:

Francuski institut u Hrvatskoj u suradnji sa Javnom vatrogasnom postrojbom u Zagrebu po prvi put u Zagrebu organizira tradicionalni Tulum kod vatrogasaca. Riječ je o svečanoj tradicija u Francuskoj, koja se svake godine organizira uoči državnog praznika, 13. srpnja navečer, u čast vatrogasaca. Uz zagrebačke vatrogasce, dođite i proslavite s nama francusko-hrvatsko prijateljstvo u toplom i veselom ozračju. Ovo prijateljsko događanje otvoren je za sve. Više informacija potražite ovdje.

Mjesto: Javna vatrogasna postrojba u Zagrebu – Savska 1/3

Datum: 13. srpnja u 19 sati.

Informacije i pitanja: lise.darnige@institutfrancais.hr