Pop-up događanje: privremena knjižara Kutak Knjiga u Francuskom institutu u Hrvatskoj

Od 10. do 14.  rujna

U okviru “pop-up” događanja Francuskog instituta, pozvana je francuska i međunarodna knjižara Kutak Knjiga, sa sjedište u Korčuli, da instalira svoju privremenu knjižaru u srcu Instituta kako bismo zajedno, u obilju knjiga,  proslavili početak nove sezone!

Otkrijte velik izbor djela francuske književnosti, školskih klasika kao i hrvatskih autora prevedenih na francuski jezik. Izdvojit ćemo pisce Leilu Slimani i Maylis De Kerangal, temu katedrala kao i pisce koji su prošlog mjeseca bili prisutni na kulturnom festivalu « Korčula, središte Europe » te posebno Ivana Bodrozića i Zorana Ferića, čije ćemo naslove također ponuditi na engleskom i njemačkom jeziku.

Na raspolaganju su vam FLE knjige za učenje francuskog jezika za početnike i napredne, ali i za nastavnike. Ne ustručavajte se predbilježiti on line putem e-pošte kutak.knjiga@gmail.com.

Napokon knjižara vas rado poziva u srijedu, 11. rujna u 17h, na večer posvećenu predstavljanju dviju knjiga objavljenih ovog ljeta, koje odaju počast Korčuli. Prva je knjiga « Korčula pod dominacijom Venecije u petnaestom stoljeću » autora Olivera Jensa Schmitta, a druga « Crni otok Marka Pola – Prvi Kočulanski krimić » Aline Apostoslke koja je tek prevedena na hrvatski jezik. Manifestaciju će voditi novinarka HRT-a Maja Peterlić na francuskom i hrvatskom jeziku.

Ove dvije knjige bit će u prodaji na licu mjesta, ali poželjna je predbilježba putem e-maila kutak.knjiga@gmail.com kako bismo osigurali dovoljni broj primjeraka.

Od utorka, 10. do subote, 14. rujna, tijekom radnog vremena Francuskog instituta (od utorka do petka od 12h do 19h, subotom od 10h do 14h) moći ćete s djelatnicima Kutka Knjige tražiti knjige, ukloniti one koje ste već kupili, naručiti nove naslove na licu mjesta i odabrati izložene knjige!