Dan otvorenih vrata Francuskog instituta i njegovih partnera!

Savjeti frankofilima i frankofonima koji su željni aktivnosti vezanih uz francusku i frankofonsku kulturu: dođite otkriti program Francuskog instituta i njegovih partnera u subotu 12. rujna 2020., od 10h do 14h, u našim prostorima (Preradovićeva 5).

Ispunite cijelu godinu aktivnostima!

Ako želite vježbati francuski ili se upoznati s umjetničkim disciplinama, Francuski institut je vaša adresa u subotu 12. rujna kako biste otkrili sve ponude dostupne u Zagrebu.

Francuski institut, Francuska alijansa u Zagrebu, studentska kazališna grupa Sveučilišta u Zagreb i udruga Jedan drugi svijet zajedno će vam predstaviti svoje animacije… I još bolje: moći ćete isprobati određene aktivnosti kako biste izabrali one kojima ćete se baviti tijekom godine!

Čeka vas raznolik program u dobrom raspoloženju : animacije vezane uz francuski jezik, čitanje priče, kazališne i filmske radionice, prikazivanje crtanih kratkometražnih filmova, likovna radionica u rimi…, bit će ponešto za sve ukuse! Moći ćete upoznati umjetnike i voditelje radionica Francuskog instituta uz kavu koju nam poklanja naš partner Quahwa.

Pojedinosti o programu potražite u dokumentu kojeg niže dolje možete preuzeti:

Program – Otvorena vrata – FR – HR – EN

Jer je dobro biti članom Francuskog instituta…

Francuski institut sretan je što vas može pozvati da sudjelujete velikoj nagradnoj igri za početak nove sezone! Ništa lakše: sastanak je u Francuskom institutu od 2. rujna kako biste odgovorili na 3 pitanja… Ubacite vaš listić u kutiju i prekrižite prste! 12. rujna u 13h50, na zatvaranju Dana otvorenih vrata, izvući ćemo 3 pobjednika od kojih će svaki osvojiti poklon vrećicu u vrijednosti od 100 eura.

Svaka poklon vrećica sadrži sljedeće darove :

– tote torba – napravljena  povodom obilježavanja stogodišnjice Francuskog instituta u Hrvatskoj,

– izbor proizvoda parfumerije L’Occitane-en-Provence,

– butelja vina proizvođača Miva,

– poklon bon pekare Korica,

– DVD « Samba »,

– mali darovi Francuskog instituta u Hrvatskoj: privjesak za ključeva, trajni kalendar, kemijska olovka, rokovnik, karta Francuske i dvojezični školski raspored.

Potražite pravila natjecanja u sljedećem dokumentu:

Règlement du jeu concours – HR – FR

Član ste Instituta, a ne živite u Zagrebu?

Nema problema: preuzmite i ispunite formular niže dolje i pošaljite ga na adresu marion.renault@institutfrancais.hr do petka 11. rujna u 12H.

200904-Jeuconcours