Radionice se vraćaju u Francuski institut!

Nakon više tjedana online aktivnosti tijekom kojih smo održali 6 virutalnih konverzacijskih radionica, pratili fantastične pustolovine koje su nam ponedjeljkom i petkom poslijepodne pričali Hugues i Noémie i 5  #DéfiBD, Francuski institut u Hrvatskoj sretan je što vam može priopćiti da se radionice ponovno vraćaju na lice mjesta! 

Priča za kraj poslijepodneva, uživo iz Francuskog instituta!  

Petak 22. svibnja u 18h, Francuski institut u Hrvatskoj, ulaz slobodan uz prijavu

Nakon što su nam ispričali brojne priče online, Noémie i Hugues pozivaju vas da im se pridružite u ugodnom druženju otvorenom za javnost uživo u Francuskom institutu! 

Ovaj petak 22. svibnja, kako bi proslavili ponovno otvaranje Francuskog instituta i u dobrom raspoloženju završili ovaj ciklus online čitanja, ispričat će nam tri priče napisane za najmlađe(4 – 7 godina)… koje će se svidjeti svim naraštajima! 

Ako žeite sudjelovati na licu mjesta pišite nam na radionice@institutfrancais.hr i navedite ime i prezime svakog sudionika koje želite prijaviti.

> Zbog zaštitnih mjera koje su na snazi, broj mjesta je ograničen: brzo se prijavite!

Ovo poslijepodne posvećeno priči prenosit ćemo i na društvenim mrežama: slijedite našu Facebook stranicu kako ga ne biste propustili!

Priče će se čitati na francuskom. 

« Na naslovnici! », konverzacijska radionica

Utorak 2. i 16. lipnja 2020. u 17h30, Francuski institut u Hrvatskoj

Koliko smo ideja, komentara knjiga, filmova i aktulnih tema podijelili tijekom 6 online radionica? Nitko ne bi znao reći, ali sigurno je da je dobro raspoloženje i puno smijeha obilježilo ove bogate i poticajne razmjene.

Od utorka 2. lipnja, radionica će se ponovno održavati u svom uobičajenom formatu dvaput mjesečno!

Teme će biti najavljene tjedan dana unaprijed na Facebooku.

Prijave: radionice@institutfrancais.hr

Cijene: 20 kn (članovi) / 40 kn (ostali)

Preporučeno od razine B1