Pokretanje ciklusa profesionalnih susreta za Alumnije / Susret s Michelom Kapplerom, generalnim direktorom Decathlona

Predavanje g. Michela Kapplera, generalnog direktora Dechatlona: „Razvoj DECATHLONA u Hrvatskoj“

Četvtak 6. prosnca 2018., u 17 h, Francuski institut (Preradovićeva 5)

 

Francuski institut u Hrvatskoj i mreža France Alumni Croatie pokreću ciklus profesionalnih susreta s ljudima iz svijeta ekonomije, znanosti i kulture koji rade u Hrvatskoj.

Ovi susreti namijenjeni su svima koji su u okviru studija ili posla pohađali neki studijski program ili usavršavanje u Francuskoj, a žele nastaviti i vrednovati to iskustvo i vezu s Francuskom u Hrvatskoj.

Sudionici ovdje mogu ostvariti nove profesionalne kontakte, pronaći bivše kolege i provesti nekoliko trenutaka u ugodnom društvu.

Za prvi susret u ovom ciklusu koji će se održati 6. prosinca 2018., u 17h,u  Francuskom institutu u Hrvatskoj (Preradovićeva 5), imamo čast i zadovoljstvo ugostiti g. Michela Kapplera, generalnog direktora Dechatlona za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju.

Gospodin Kappler predstavit će povijest i strategiju razvoja u Hrvatskoj kao i politiku ljudskih resursa  ove slavne francuske kompanije za distribuciju sportskih artikala prisutnu u 44 zemlje. Osim njega, gospodin Robert LOGOŽAR, voditelj kanala prodaje,  govoriti  će o svom profesionalnom putu u ovoj tvrtki.

Kako bi bila dostupna većem broju ljudi, ova prezentacije će se održati na engleskom jeziku.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak do srijede 5. prosinca u 13h na e-mail: jasna.bas@diplomatie.gouv.fr