Waldinger
Chef: Mateo Meković
Županijska 8, Osijek, (031) 250 450
Datum / date : 14. – 22.10. 2021.
RIBLJI JELOVNIK / MENU POISSON
Predjelo / Entrée
Tartar od tune začinjen ljutom majonezom i wasabi umakom uz lisnate salate i tostiranu pogaču
Bisque od škampa uz trio morskih plodova
Glavno jelo / Plat
File lososa u pikantnom umaku od kulena, poslužen uz jakobove kapice, pjenica od krumpira i blanširani listovi kelja
Desert / Dessert
Ekler s kremom od smokve i topljenom čokoladom
MESNI JELOVNIK / MENU VIANDE
Predjelo / Entrée
Tatarski biftek
tostirana pogača i maslac
Ravioli punjeni janjetinom, kremastim kajmakom i kremom od patlidžana
Glavno jelo / Plat
Juneći medaljoni na pireu od mrkve uz konfitirani krumpir, ketchup od cikle i aromatizirani luk
Desert / Dessert
Macaronsi
Cijena menija: 210 HRK