Mala Hiža
Chef: Branimir A. Tomašić
Balogovec 1, Mačkovec, Čakovec, 040 341 101
Datum / date : 14. – 22.10. 2021.
PAČJI PRŠUT i jesenska salatica od pečene buče, mladog kozjeg sira, -čili papričice, bučinih koštica, začinskog bilja
pjenušac Solum Ružica
————
GUŠČJA JETRA u umaku od finog konjaka, prošeka, šipka i naranče, hladni pire od jabuka, ravioli punjeni sušenim rajčicama, vrganjima na maslacu sa kaduljom
Belović Rose
————
Zglazirana PAČJA PRSA sa žara, punjena skutom, pečenom paprenom kruškom, jabukom i pršutom, umak od soka grožđa Izabele, kroketi od buče u omotaču od sjemenki, popečci od prosa i povrća
Štampar Urban red
————
KRUŠKE punjene sirom od dunje i oraha, kuhane u muškatnom vinu, u omotaču od pistacija, bučinih sjemenki i badema, čips od parmezana, sladoled od buče
Belović žuti muškat
————
Cijena menija: 345 HRK upareno s vinima 445 HRK