Molièrova ljubav

Kazališna predstava na francuskom s hrvatskim titlovima

27. rujna 2021. u 19 sati, Zagrebačko kazalište lutaka, Ulica baruna Trenka 3

Trajanje : 1h15

Cijena : 40 kn (redovita cijena), 20 kn (učenici, studenti, profesori, članovi Francuskog instituta)

Broj mjesta ograničen u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Povodom Europskog dana jezika, Francusko veleposlanstvo i Francuski institut u Hrvatskoj imaju zadovoljstvo predstaviti predstavu « Molièreova ljubav ». Ovu kazališnu predstavu na francuskom jeziku s hrvatskim titlovima izvest će pariška skupina Libre à nous !. Putujte kroz vrijeme s Molièrom! Klasični škrtac, Učene žene u vrijeme prosvjetiteljstva, Liječnik protiv volje predstavaljen u ludim godinama, Don Juan u kožnoj jakni 50-ih godina, Kaćiperke u 60-im godinama, Tartuffe u 80-im godinama i konačno Georges Dandin koji se žali na svoju ženu na Facebooku! To je ludi projekt Molièrove ljubavi!

Kako kupiti ulaznice?

  1. Gotovinom u Francuskom institutu u Hrvatskoj, Preradovićeva 5, Zagreb, tijekom radnog vremena. Ulaznice će biti uručene u trenutku kupnje.

Radno vrijeme

utorak-petak : 12h – 19h
subota : 10h – 14h

  1. Virmanom na račun Francuskog instituta : IBAN: HR1923600001502819573, u opisu plaćanja potrebno je navesti: MOLIERE – Prezime + ime + broj ulaznica po redovitoj cijeni i broj ulaznica po sniženoj cijeni. Ulaznice treba podići na blagajni Zagrebačkog kazališta lutaka najkasnije 15 minuta prije početka predstave. Pažnja – krajnji rok za uplatu virmanom je četvrtak 23. rujna 2021.