“Dynamogène” na Street art festivalu

Rendez-vousU ovom 15. izdanju Festivala sudjeluju francuski izvođači koji će uzbuditi duhove grada, nasmijati i zabaviti prolaznike, domaće i turiste pokretnim glazbeno kazališnim predstavama sa začudnim mehaničkim glazbenim strojevima.

Festival S.A.F je međunarodnog karaktera, a u sebi uključuje sve vidove umjetničkog izraza od glazbeno-scenskih nastupa, likovno umjetničkih projekata do raznih tipova uličnih akrobacija i performansa. Organizator projekta je Pučko otvoreno učilište Poreč POUP, a projekt podržavaju Grad Poreč i Turistička zajednica grada Poreča.

Kako je jedan od ciljeva Festivala oživljavanje starogradske jezgre, sve lokacije odvijanja programa nalaze se na ulicama i trgovima samoga centra, a publika Street Art Festivala pozvana je na interakciju nevezano za dob, državljanstvo i edukaciju.

U izvedbi Dynamogène pozivamo vas da prisustvujete izvedbama Torpedo swing – ili kako je nastao Rock’n Roll!!! i Cymbalobylette – mehanička batucada 20. i 21.08. u 20h, 21h i 23h na Trgu slobode.

rendezvous_blok