Demonstracija breakdancea

Četvrtak, 6. lipnja u 16 sati, Trg bana Jelačića (ispred Mullera)

Zakazujemo vam sastanak u četvrtak 6. lipnja 2024. od 16 do 18 sati na Trgu bana Jelačića ispred Mullera u Zagrebu na demonstraciji breakdancea, sportske discipline koja će biti prvi put uvrštena na Olimpijske igre u Parizu ovog ljeta!

U suradnji s Francuskom plesnom federacijom, Francuski institut u Hrvatskoj poziva vas da otkrijete impresivan nastup tri francuska prvaka u breakdanceu: Chaïn AOUAMRI, Damani DEMBELE i Killian TREPORT, koji će biti u u pratnji svog trenera Abdelkrima MUSTAPHE.

12 hrvatskih talenata iz pulske breakdance udruge “Breakdance Klub AB Original” pridružit će se francuskim B-boysima na ovoj demonstraciji otvorenoj za sve! Nazočan će biti i g. Milisav Katrašnik, predsjednik udruge.

Stoga dođite u velikom broju i zaplješćite ovim talentima te otkrijte ovu disciplinu, sport, a prije svega čitavu jednu kulturu!

Ovaj dan plesa zaključit će projekcija francuskog dokumentarnog filma “Allons enfants” na otvorenom u Kulturnom centru Ribnjak u 21 sat. Više informacija potražite ovdje