RADIONICA LETEĆEG TRAPEZA KOJU ĆE VODITI FRANCUSKA CIRKUSKA ŠKOLA TURBUL

Radionica, 12.-17.svibanj 2017., Trnjanski nasip bb, u dvorištu kluba Močvare i Pogona Jedinstvo

Ako ste oduvijek željeli poletjeti, ova je radionica kao stvorena za vas ! Dođite i oprobajte se na letećem trapezu pod budnim okom četvero iskusnih cirkuskih pedagoga/inja iz francuske cirkuske škole Turbul.
Leteći trapez je cirkuska disciplina koja vam omogućava let kroz zrak na vrlo jednostavan način : s tri metra visoke platforme dohvatite trapez, skočite i uživate u adrenalinskom ljuljanju u zraku.
Na ovoj radionici naučit ćete kako se zanjihati na trapezu, kako izvesti naočigled nemoguće nevjerojatne zračne vratolomije i prevladati svoje strahove. Sve navedeno uči se pomoću osiguranja, tako da nije opasno.
« Ako želite osjetiti slobodu, dođite se igrati s nama ! » poručuju naši iskusni cirkuski gosti
Radionice će se održavati u periodima od tri dana u dva termina (jutarnji i poslijepodnevni) koja ćemo naknadno objaviti preciznije. Prijaviti se mogu svi zainteresirani od 8 do 45 godina, a nakon prijava formirati će se grupe prema dobnim skupinama.

Kotizacija za trodnevnu radionicu :
za prijave do 20.4. 2017. – 320 kn
za prijave nakon 20.4. do 10.5. 2017. – 400 kn

Prijave šaljite na mail : cirkorama@gmail.com
Potrebno je navesti : Ime i prezime, koliko imate godina, da li postoji prethodno iskustvo u zračnim akrobacijama i koje, da li vam više odgovara jutarnji ili popodnevni termin, broj telefona i vaš e mail.


Gostujući leteći cirkuski četverac dolazi iz francuske škole TURBUL, u sklopu dugoročne suradnje ostvarene sa zagrebačkom Cirkoramom i beogradskom Cirkusferom kao dio projekta Cirkobalkana platforma kroz koji se provodi sustavna edukacija na polju cirkuske pedagogije. Turbul je cirkuska škola blizu Nimesa u Francuskoj, koja posljednjih 14 godina educira djecu, mlade i odrasle kroz radionice i kontinuirane cjelogodišnje edukativne sadržaje, a dio toga su i radionice letećeg trapeza. Naši gostujući pedagozi/ginje prakticiraju ovu disciplinu već 15-20 godina i sa velikim zadovoljstvom dijele svoje znanje.


Ovaj sadržaj organizira udruga Cirkorama u suradnji s Pogonom Jedinstvo, klubom Močvara, AKC Medikom, a uz potporu Grada Zagreba ; Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Ministarstva kulture RH i Francuskog instituta u Hrvatskoj.