Boombarstick festival

Rendez-vous

Festival Rendez-vous partner je nezavisnog festivala umjetnosti i glazbe Boombarstick, koji se od 2013. godine odvija u Vodnjanu, u Istri.
Festival Boombarstick ubrzo je postao lokalna tradicija i dosada je okupio više od 200 umjetnika iz cijele Europe i svijeta. Zahvaljujući njemu, u Vodnjanu su renomirani međunarodni umjetnici do danas oslikali više od 19 pročelja u srednjovjekovnim gradskim uličicama.
Francuski umjetnik Sébastien Touache(http://sebastientouache.com) prvi je gost iz Francuske. Ovaj street umjetnik, pariški ilustrator i član kolektiva Jeanspezial već je 2014. godine premijerno sudjelovao u oslikavanju zidova osnovne škole u Vodnjanu na festivalu Boombarstick.
Ove godine, od 22. do 29. svibnja, uz pratnju švedskog umjetnika Ekte, oslikat će zid čije je otvorenje predviđeno za 25. svibnja u 14h u Galeriji Boom, mjestu razmjena i susreta između posjetitelja i umjetnika (adresa : Pian 11, 52115 Vodnjan). U oslikavanju će im se 22. svibnja pridružiti i djeca iz Kuće Milosrđa.

Od 10. do 17. srpnja gostovat će francuski street umjetnik i ilustrator Jean-Michel Ouvry (www.jmouvry.com).

Ne propustite ovu lijepu priliku da se prošećete srednjovjekovnim ulicama Vodnjana i iznenadite nevjerojatnim radovima nastalima u posljednjih nekoliko godina !

Više informacija na: http://www.boombarstick.com/

rendezvous_blok