Radionica stripa koju vodi autorica Lisa Mandel

Francuski institut u Hrvatskoj organizira radionicu stripa za široku publiku (svi uzrasti) koju će voditi strip autorica  Lisa Mandel u subotu 22. rujna od 11h do 12h u Francuskom institutu, Preradovićeva ul. 5, 10000 Zagreb.

Ova transgeneracijska radionica rado će ugostiti i male i velike, a bavit će se temom strip-reportaže koju je razvila autorica. Sudionici će se međusobno intervjuirati, a zatim će ta svjedočanstva, dijelove života  prenijeti na papir i tako podijeliti…

Jezici : francuski /engleski

Prijavite se na radionicu mailom : institut@institutfrancais.hr – predmet : radionica stripa (broj mjesta je ograničen).

Radionica je besplatna.

Sudionici koji to žele, moći će se tom prilikom učlaniti u Medijateku Francuskog instituta kako bi cijele godine mogli koristiti njezinu građu (stripove, knjige, tisak, stručne knjige o umjetnosti, arhitekturi…), video igre, video igre virtualne stvarnosti…, kao i on line građu putem portala Culturethèque (filmovi, crtići, tisak, e-knjige…)

Upoznajte na licu mjesta djela Lise Mandel, a on line, na portalu Culturethèque, otkrijte jedno od njezinih najnovijih  djela : Les nouvelles de la jungle (de Calais) – Novosti iz džungle (iz Calaisa).

Francuski institut, Preradovićeva 5

22.9. u 11h