Koje će održati Michelinom okrunjen chef Michel Husser
Utorak, 4. ožujka, hotel Pullman, Buzinski Krci 3A Buzin
Rezervirajte datum 4. ožujka za Putovanje kroz Michelinovu povijest dugu 88 godina u jednom od najljepših hotela u Hrvatskoj u društvu planetarno popularnog francuskog kuhara
Zagreb, 13. veljače 2025. – On je originalan, inovativan i iznimno cijenjen u svijetu. Michelinom okrunjenchefMichelHusser 4. ožujka stiže u hotel Pullman Zagreb. U novootvorenom, sofisticiranom hotelu, smještenom u poslovnoj buzinskoj zoni City Island, održat će jednodnevnu konferenciju „Putovanje kroz Michelinovu povijest dugu 88 godina“.
Upravo toliko godina njegov restoran „LeCerf“ smješten u Marlenheimu u Francuskoj ima Michelinovu zvjezdicu. Ipo tome je jedinstven u svijetu, a u njegovojdugoj kulinarskoj tradiciji izmijenile su se četiri generacije uspješnihchefova.
U suradnji s poznatim francuskom chefom i hrvatskom tvrtkom MPPD koja je u glavni grad dovela premiumbrendPullman svjetske grupacije Accor, konferenciju organizira međunarodna organizacija „Ja volim Francusku“. Ovo jedinstveno događanje okupit će hotelijere, ugostitelje, chefove,sommeliere, predstavnike medija, influencere, velike gurmane koji prate globalne trendove na dinamičnoj eno-gastro sceni.
Prilika da otkrijeteTanto
Chef MichelHusser poznat je po iznimnoj motivaciji i u sedmom desetljeću života. Nema kompromisa kada je u pitanju kvaliteta, inzistira na lokalnim sezonskim namirnicama, duboko poštuje goste svog legendarnog restorana, kolege s kojima radi i dobavljače, ali i eno-gastro kulturu regije iz koje dolazi. I u kuhinji ne komplicira.
A ovaj uspješan recept primjenjuju i u restoranu Tanto hotela Pullman Zagreb. Mladi, talentirani i dobro uigran tim veseli se susretu i radu s popularnim francuskim chefom. Upravo će oni na konferenciji pripremati jela zbog kojih je ovaj hotelski restoran samo nekoliko mjeseci nakon otvaranja postao jedna od najomiljenijih zagrebačkih gurmanskih oaza. U glavni je grad Tanto, što u prijevodu s talijanskog znači „puno“, doniookuse mediteranske kuhinje i novi trend dijeljenja jela. Jela se serviraju na sredini stola pa tako svatko u društvu može degustirativiše specijaliteta u ugodnoj urbanoj atmosferi Pullmana koji je standarde na zagrebačkoj hotelskoj sceni podigao vrlo visoko.
Želite li prisustvovati inspirativnoj konferenciji chefaHussera, osigurajte svoje mjesto uz kotizaciju od 80 eura.