Waldinger

Chef: Mateo Meković

Županijska 8, Osijek, (031) 250 450

info@waldinger.hr

Datum / date : 14. – 22.10. 2021. 

RIBLJI JELOVNIK / MENU POISSON

Predjelo / Entrée

Tartar od tune začinjen ljutom majonezom i wasabi umakom uz lisnate salate i tostiranu pogaču

Bisque od škampa uz trio morskih plodova

Glavno jelo / Plat

File lososa u pikantnom umaku od kulena, poslužen uz jakobove kapice, pjenica od krumpira i blanširani listovi kelja

Desert / Dessert

Ekler s kremom od smokve i topljenom čokoladom

MESNI JELOVNIK / MENU VIANDE

Predjelo / Entrée

Tatarski biftek

tostirana pogača i maslac

Ravioli punjeni janjetinom, kremastim kajmakom i kremom od patlidžana

Glavno jelo / Plat

Juneći medaljoni na pireu od mrkve uz konfitirani krumpir, ketchup od cikle i aromatizirani luk

Desert / Dessert

Macaronsi

Cijena menija: 210 HRK